ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра стартує Міжнародний фестиваль антикварних авто

|

Офіційний старт антикварних автомобілів, які беруть участь у Міжнародному фестивалі антикварних авто, відбудеться завтра. З нагоди Дня міста та Дня автомобіліста 10 автомобілів «Запорожець ЗАЗ-965» львівського клубу вирушать до Ридзини (Польща) на запрошення колег-автомобілістів з польських міст-побратимів. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Організовує цей фестиваль громадська організація «Нова ініціатива» за підтримки Львівської міської ради. Участь у старті Міжнародного фестивалю антикварних автомобілів візьмуть генеральний консул Польщі у Львові Вєслав Осуховський та заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Косів.

Після завершення акцій у Польщі колона українських та польських ретро-автомобілів разом повернеться до Львова. У програмі цьогорічного фестивалю у Львові: виставка-презентація нових моделей тюнінгової лабораторії клубу, конкурс елеганції, розважальні конкурси для львів’ян та гостей міста, безкоштовне катання дітей (переможців вікторини на найкраще знання Правил вуличного руху) на антикварних автомобілях.

Торік у фестивалі взяло участь понад 100 антикварних автомобілів та мотоциклів з України, Польщі, Німеччини та Угорщини. Окрім виставки-презентації відбувся автопробіг замками Львівщини «Золота Підкова», конкурс елеганції та спортивні спроби трасою довоєнних гран-прі Львова «Львівський трикутник».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *