ОСТАННІ НОВИНИ

Діти-сироти не платитимуть борги за житлово-комунальні послуги

|

Діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, за житлово-комунальні послуги не платитимуть, так вирішив виконавчий комітет Львівської міськради, передає прес-служба ЛМР. Згідно з положенням, право на сплату боргу за житлово-комунальні послуги, зокрема за природний газ та електроенергію, матимуть особи до 18 років.

Відтак протягом тижня при управлінні соціального захисту Львівської міської ради створять комісію з реструктуризації боргів за житлово-комунальні послуги, яка розглядатиме заяви мешканців. Окрім заяви про сплату заборгованості, поданої на ім`я начальника управління соціального захисту, треба подати підтверджуючі документи, зокрема довідку про склад сім’ї , довідку від підприємства, що надає житлово-комунальні послуги, про суму заборгованості, витяг про реєстрацію права власності на нерухоме майно, копію рішення опікунської ради про призначення опікуна.

Видатки на сплату заборгованості за житлово-комунальні послуги здійснюють за рахунок коштів, передбачених у міському бюджеті.

Після сплати заборгованості за житлово-комунальні послуги районні відділи соціального захисту зможуть розглянути питання про призначення дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, субсидій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *