ОСТАННІ НОВИНИ

Керівники 25 відомчих будинків не зацікавлені в забезпеченні гарячою водою своїх мешканців

|

Усі 1066 будинків комунальної власності ЛМКП “Львівтеплоенерго” отримують гаряче водопостачання. ЛМКП “Львівтеплоенерго” не має змоги забезпечити гарячою водою 25 будинків, які обслуговують відомчі організації.

За повідомленням прес-служби Львівської міської ради, керівники відомств не виконують зобов’язання вчасних та повних розрахунків за теплову енергію, що зумовлює неспроможність ЛМКП “Львівтеплоенерго” закупити газ для виготовлення і подачі гарячої води до будинків, що є на їх балансі.

Борги мають такі відомства: БУ-1 та БУ-4 Львівської КЕЧ (17 будинків), рівень розрахунків 35%; ВАТ ЛДБК №2, ДП “Промінь житло”, ВАТ “Пасавтопром”, ДЖКП ДК ЛОРТА, МДП “Академсервіс – Львів”, ТзОВ “ЖЕК-Агро”, ТзОВ “Арматпобутсервіс” (8 будинків), рівень розрахунків 50%. Загальний їх борг становить на сьогодні 3 млн 800 тис. грн.

Неодноразові попередження керівників юридичних осіб про необхідність погашення заборгованості за спожиту теплову енергію з боку комунальних підприємств та районних адміністрацій Львова не призвели до покращення розрахунків.

Станом на 26.04.2007р. ЛМКП “Львівтеплоенерго” забезпечує гарячою водою понад тисячу будинків Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *