ОСТАННІ НОВИНИ

Чорновіл погрожує Президентові імпічментом

|

Партія Регіонів може розпочати процедуру імпічменту Президента Віктора Ющенка. Про це заявив народний депутат в ПР Тарас Чорновіл в ефірі «5-го каналу», коментуючи Указ Президента про призначення дострокових виборів до ВР на 24 червня 2007 року.

За словами Чорновола, Ющенко має бути вже від сьогодні відсторонений від влади. Проте, яким чином – не уточнив.

«…Президент визнав, що він порушив Конституцію. Порушив Конституцію своїм першим указом. Він боїться рішення Конституційного суду, і всі, здається, вже зрозуміли, що там було повне порушення…. Зрозуміло, що завтра ми подамо черговий позов до Конституційного Суду, якщо указ буде оприлюднено. Мені важко уявити, щоб людина на посаді Президента могла опуститися до такого свавілля і такої дурості, я б сказав, в конституційному плані… Мені здається, що Президент поставив себе поза законом, поза Конституцією, тому що це є повний абсурд. І він визнав, що він – порушник Конституції», – зазначив Чорновіл.

«…Президент з сьогоднішнього дня має бути відсторонений від президентської посади, тому що він перше – не допускав прийняття рішення Конституційного суду, і втік від прийняття рішення. Все – він не гарант Конституції, він не є Президентом. Ми будемо знову проходити юридичну процедуру, мені здається, що Ющенко більне не має права бути Президентом як людина, яка продемонструвала, що для неї закони просто не існують», – сказав народний депутат.

Нагадаємо, 25 квітня Президент підписав указ про перенесення дострокових парламентських виборів на 24 червня 2007 року, передає proUA .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *