ОСТАННІ НОВИНИ

Вибори перенесено на місяць

|

Президент України підписав указ про перенесення виборів нового парламенту України з 27 травня 2007 рік на 24 червня 2007 року. Про це він повідомив учора о 21:15 у зверненні до українського народу» в прямому ефірі українських телеканалів.

Президент ще раз заявив про те, що позачергові парламентські вибори в Україні відбудуться. При цьому він заявив, що вони будуть перенесені на 24 червня оскільки Ющенко переконаний, що вибори мають бути належно організовані і належно підготовані. «Хочу заявити, що я взяв до уваги заяву Центральної виборчої комісії, яка була зроблена два дні тому, про відсутність кворуму в ЦВК, що створює серйозні труднощі і по суті унеможливлює проведення виборів 27 травня 2007 року до Верховної Ради України. Про перешкоди, які унеможливлюють дотримання цього строку, вказує ухвала Вищого адміністративного суду України , яка була прийнята вчора».

Президент також зазначив: «Я переконаний у юридичній правоті і політичній необхідності такого рішення. Переконаний, що це рішення розуміє українське суспільство, розуміють відповідальні українські політики, розуміє народ. Отже вибори будуть…» , передає proUA.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *