ОСТАННІ НОВИНИ

«Кредобанк» надасть кредити під «Євро-2012» на 1 мільярд гривень

|

«Кредобанк» має намір активно долучитися до підготовки проведення в Україні чемпіонату Європи з футболу «ЄВРО-2012» та запровадити спеціальну однойменну комплексну програму, передає прес-центр банку.

В рамках цього проекту заплановано провести міжнародну конференцію на тему: «Україна-Польща: фінансово-інвестиційне співробітництво на шляху до «ЄВРО-2012» а також організовувати та провести бізнес-зустрічі українських та польських підприємців – учасників реалізації проектів, пов’язаних з проведенням «ЄВРО-2012».

Практична допомога в підготовці вкладена також і в ідею відкриття бізнес-інкубаторів та фінансово-інвестиційних центрів для польських фірм, які зацікавлені у реалізації проектів, пов’язаних з підготовкою до проведення в Україні «ЄВРО-2012».

Банківські продукти також не залишаться поза увагою. Кредобанк має на меті розробити та впровадити Пакети послуг «ЄВРО-2012» для фізичних осіб та суб’єктів малого і середнього бізнесу (в т.ч. депозитні та кредитні продукти; кредитування Програми енергозбереження; кредитування малого і середнього бізнесу), а також розробити та впровадити Пакет послуг «ЄВРО-2012» для юридичних осіб ( в т.ч. депозитні та кредитні продукти; операції з цінними паперами; лізинг, факторинг; документарні операції).

Також банк українським підприємствам в отриманні кредитів «Кредит-Україна», які надає найбільший польський банк PKO BP SA – основний акціонер ВАТ «КРЕДОБАНК».

Загалом «Кредобанк» планує направити кредитні кошти на реалізацію проектів, пов’язаних з підготовкою України до «ЄВРО-2012» на суму, еквівалентну більше 1 млрд. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *