ОСТАННІ НОВИНИ

В центрі Львова трамвай збив дівчину

|

Сьогодні у Львові на вулиці Дорошенка трамвай збив 21-річну дівчину. Про це повідомили у черговій частині Львівської ДАІ.

За інформацією чергового, дівчину зі струсом мозку доставили у нейрохірургічне відділення Лікарні швидкої медичної допомоги.

Водночас у коментарі Західній інформаційній корпорації директор ЛКП «Львівелектротранс» Олег Білокурий стверджував, що жінка-водій трамвая №2 з двадцятирічним стажем, що збила дівчину на розі вулиці Дорошенка – проспекту Свободи, – не винувата у ДТП, адже проїжджала перехрестя на зелене світло. Натомість пішохід – 21-річна дівчина, перебігала вулицю на червоне світло.

О.Білокурий розповів, що зараз за фактом скоєння ДТП проводиться слідство, є свідки. «Ми вважаємо, що наш водій не винувата у цьому ДТП, бо вона проїжджала перехрестя на зелене світло. А від того, що дівчина вискочила на червоне світло просто перед вагоном, ніхто незастрахований», – сказав він.

За словами О.Білокурого, з вини пішоходів стаються «трамвайні» ДТП раз-два на місяць. «Буває і так, що пасажири у нетверезому стані залізають під вагони трамваю чи тролейбуси. Зіткнення з автомобілем буває набагато частіше», – сказав директор ЛКП «Львівелектротранс».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *