ОСТАННІ НОВИНИ

Інвестори поскаржились Олійникові на податкову

|

У закордонних інвесторів є проблеми з поверненням поточного ПДВ. Поскаржились голові ЛОДА Петрові Олійнику Почесний консул Польщі у Львові Мирослава Дякович та голова Правління Західноукраїнської філії Європейської Бізнес Асоціації Ларс Вестбіерг сьогодні під час урочистого нагородження переможців конкурсу «Інвестор року – 2006».

За словами пані Дякович, в Україні конче необхідно провести податкову та митну реформи, бо саме проблеми з податковою та митницями в закордонних інвесторів є найгострішими. Пан Ларс своєю чергою підтвердив, що підприємці з-за кордону таки скаржаться на проблеми з поверненням поточного ПДВ.

Водночас чільник області припустив, що такі закиди пана Ларса та пані Дякович є дезінформацією. «Я не думаю, що поточне ПДВ не відшкодовують. Це, можливо, якась дезінформація», – зазначив він у коментарі журналістам.

Петро Олійник додав, що дасть доручення підготувати аналітичну довідку і обов’язково в першій декаді травня зустрінеться з представниками бізнесу та податкової, аби вирішити таку проблему, якщо така є. «Жодних скарг від підприємців не надходило, поскаржились лише почесний консул Мирослава Дякович та пан Ларс від Бізнес Асоціації», – зауважив голова ЛОДА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *