ОСТАННІ НОВИНИ

Місця в готелях Львова на період Євро-2012 вже заброньовані

|

Усі місця в готелях Львова на час проведення у місті Чемпіонату Європи з футболу 2012 року вже заброньовані. Про це повідомив заступник начальника управління культури і туризму, начальник відділу мистецтв і туризму Львівської облдержадміністрації Андріан Кліщ.

За його словами, замовлено не лише місця в усіх існуючих готелях Львова, але й у тих, що будуються і навіть тих, що існують лише в проекті. Андріан Кліщ сказав, що скоріш за все ціни в готелях на час проведення Євро-2012 зростуть. Однак це зростання залежатиме від кількості готелів у місті. «Якщо буде 10 готелів, то ціни будуть космічні, а якщо буде 200 готелів, то ціни зростуть, але будуть конкурентними», – сказав він.

Натомість керівник Львівської асоціації розвитку туризму Андрій Мацелюх зазначив, що вже зараз у Львові відчувається брак готелів власне туристичного класу – тризіркових готелів або хостелів. За його словами зараз у Львові налічується три тисячі ліжко-місць і цього є замало. Андрій Мацелюх стверджує, що у випадку, якщо не буде збудована достатня кількість готелів туристичного класу, то туристи, які приїдуть на чемпіонат Європи з футболу, можуть їздити на ночівлю у Польщу.

До часу проведення Євро-2012 у Львові планується збудувати 20 нових готелів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *