ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові презентували довідник «Львівщина туристична запрошує»

|

Сьогодні відбулась презентація довідника «Львівщина туристична запрошує». За словами заступника начальника управління культури і туризму, начальника відділу мистецтв і туризму Львівської облдержадміністрації Андріана Кліща, цей довідник розрахований на туристичних операторів і представництва компаній України за кордоном.

Андріан Кліщ розповів, що значну частину тиражу довідника, який становить 7,5 тисяч екземплярів, уже повезли до Німеччини і Польщі. У цих країнах довідники розповсюдять по офісах туристичних компаній, консульствах України. Що ж до Львова, то тут цього довідника не продаватимуть, бо він розрахований виключно на іноземців.

Як зазначив Андріан Кліщ, у довіднику «Львівщина туристична запрошує» є

комплексна інформації про всі туристичні принадити міста й області, а також – про місця відпочинку, готелі, ресторани. Видано довідник за кошти обласного бюджету (29 тисяч) та гроші підприємців, які працюють в туризмі (32 тисячі). Кліщ розповів, що планують надрукувати наступний довідник, який матиме більший тираж. Адже формат цього путівника вдалий і має великий попит.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *