ОСТАННІ НОВИНИ

ІПЦ «Наше право» радить Садовому викорінити корупцію серед міських посадовців

|

Негайно перейти від загальних декларацій до реальних кроків щодо покращення прозорості та відкритості влади і викорінення елементів корупції серед посадових осіб виконавчих органів рекомендували під час сьогоднішніх громадських слухань міському голові Львова Андрієві Садовому представники інформаційно-правового центру «Наше право».

Крім цього, мерові рекомендують оприлюднити детальні стратегії розвитку міста та сформувати ефективний та відповідальний виконавчий комітет із залученням представників громадськості.

Представники інформаційно-правового центру «Наше право» радять А. Садовому впровадити якісне електронне урядування та кардинально змінити систему здійснення електронного документообігу в міській раді, забезпечити можливості для звернень приватних осіб до посадовців через он-лайнові сервіси. Ще однією рекомендацією є вдосконалення механізмів оскарження рішень та дій посадових осіб виконавчих органів та впровадження механізмів ефективного громадського контролю за діяльністю міських посадовців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *