ОСТАННІ НОВИНИ

Спортивні клуби стурбовані зміною тарифу на оренду комунального майна

|

Громадські організації спортивного спрямування стурбовані зміною тарифних ставок на оренду приміщень комунальної власності. Президент ГО «Спортивний клуб «Кіокушинкай Карате» Сергій Мутін стверджує, що це унеможливить діяльність організацій, які навчають дітей у приміщеннях шкіл. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Окрім того, представники громадських організацій кажуть, що стан орендованих приміщень потребує покращення. На ремонтні роботи громадські організації планують залучити спонсорів. Однак їх турбує термін оренди, адже спонсори відмовляють вкладати кошти в приміщення, яке здано в оренду на один рік. Відтак громадські організації спортивного спрямування просять місцеву владу погоджувати договори оренди приміщень комунальної власності, зокрема школі, терміном на три роки.

«Бойові мистецтва вижили в найскладніші часи, коли був суцільний занепад спорту. На сьогодні бойовому мистецтву навчається велика кількість хлопчаків, а школи єдиноборств виховують спортсменів міжнародного рівня. Відомо, що секції єдиноборств залучили велику кількість молоді, відхиливши їх від негативного впливу вулиці і злочинності. Ми будемо відстоювати функціонування таких шкіл і надалі», – прокоментував депутат Львівської міської ради Юрій Кардашевський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *