ОСТАННІ НОВИНИ

Журналісти, які пишуть про наркоманію, отримають нагороди від «Золотого Лева»

|

Журналістам, які висвітлювали проблему поширення наркоманії, вручатимуть нагороди від «Золотого Лева». Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, комісія молодіжної політики, спорту та оздоровлення підтримала проведення такого фестивалю, який відбудеться 4 травня.

Ініціатором дійства є голова комісії Юрій Кардашевський. Цьогоріч «Золотий Лев» проходитиме під гаслом «Битва чорних поясів проти наркобізнесу». У рамках фестивалю нагороди отримають журналісти, громадські діячі, представники правоохоронних органів, які займаються проблематикою поширення наркоманії у суспільстві. Під час фестивалю, діти – вихованці спортивних шкіл, демонструватимуть навики бойових мистецтв.

Побачити це дійство можна буде на екрані, який розмістять на площі Святого Теодора. «Під час проведення фестивалю, будуть вручати нагороди журналістам, які не боялися піднімати та висвітлювати проблему наркоманії в ЗМІ. А також усім людям, які не байдужі до проблеми поширення наркоманії у нашому середовищі», – розповів голова комісії молодіжної політики, спорту та оздоровлення Юрій Кардашевський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *