ОСТАННІ НОВИНИ

«Флюгери Львова» розважатимуть львів’ян музикою цілий тиждень

|

П’ятий Міжнародний фестиваль джазу та фольку «Флюгери Львова» триватиме цьогоріч цілий тиждень – від 30 квітня до 6 травня.

Зокрема, фестиваль відбуватиметься не лише у внутрішньому дворику Ратуші, а й Театрі ім. Марії Заньковецької та Хмільному Домі «Роберта Домса» на вулиці Клепарківській, 18.

У межах фестивалю у Львові виступлять кращі музиканти України та світу. Зокрема, 30 квітня у Театрі ім. Марії Заньковецької під супровід Львівського муніципального камерно-симфонічного оркестру «Leopolis» виступатиме майстер гри на валторні Аркадій Шилклопер. Крім того, львів’яни матимуть можливість побачити й почути віртуозну гру на волинці у виконанні шотландця Ліндсея Девідсона. Виступатимуть на фестивалі також музиканти та гурти з Ізраїлю, Англії, Естонії. «Флюгери Львова» подарують львів’янам музику відомих джазових та фолькових виконавців «Julian Thomas and Friends» з Англії, «Діма Горе лик» з Ізраїля, «Гудаки», «Шоколад».

А на День міста, 5-6 травня, у дворику Ратуші гратиме на народних інструментах провідний флейтист Молдови Стефан Негура. Там же пропонуватиме мікси американського та українського джазу «Bria Blessing Quartet», а ще звучатиме автентичний і джазовий жіночий вокал «Anno Domini».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *