ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович з Ющенком говорять про заміну Мороза?

|

Народний депутат, член фракції «Наша Україна» Сергій Головатий стверджує, що одним із головних пунктів переговорів між Президентом України Віктором Ющенком і прем’єр-міністром Віктором Януковичем є можливість переобрання голови Верховної Ради.

Про це він заявив сьогодні під час ранкового пленарного засідання парламенту, повідомляє «Обозреватель» з посиланням на УНІАН.

Зокрема, за словами Головатого, обговорюється питання щодо зміни Олександра Мороза на нинішнього координатора коаліції Раїсу Богатирьову.

«Мені достеменно відомо, до чого зводиться сьогодні цей компроміс — компроміс зводиться до зміни голови ВР на лідера коаліції», — сказав Головатий.

При цьому народний депутат наголосив, що не хоче втручатися у справи коаліції в цьому питанні. «Я не буду втручатися в справи коаліції, хай вона сама вирішує, може, їй краще поміняти лідера коаліції, аніж міняти спікера ВР», — сказав народний депутат.

Нагадаємо, учора Президент і прем’єр-міністр провели кількагодинну зустріч. При чому зміст їхньої розмови й до сьогодні не розголошується.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *