ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських неповнолітніх залучатимуть до участі у спортивно-оздоровчих заходах

|

У лісопарковій зоні «Сихів» представники ГО «Дитячий альпійський рух України» разом з відділом у справах неповнолітніх міськради завтра, 25 квітня, о 15.00 годині проведуть профілактичний захід «Ми – за здоровий спосіб життя». Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, на цей захід мерія виділила 680 гривень.

Головна мета дійства – посприяти залученню неповнолітніх до участі у спортивно-оздоровчих, туристично-краєзнавчих та культурно-розважальних акціях. Захід «Ми – за здоровий спосіб життя» складатиметься зі спортивних змагань, у яких візьмуть участь 40 дітей. Крім того, долучаться до дійства й неповнолітні, які схильні до правопорушень, та діти з дисфункційних родин. У заході візьмуть участь також активісти громадських організацій.

«Дисфункційна родина сьогодні не має змоги організувати змістовне дозвілля своїм дітям. Більшість неповнолітніх шукають альтернативних способів відпочинку і знаходять їх у групах ризику. У зв`язку з цим маємо більше тисячі підлітків, які перебувають на обліку за скоєння злочинів та протиправних дій. Тому відділ у справах неповнолітніх виступив ініціатором проведення такого заходу і готовий підтримувати подібні ідеї», – розповів начальник відділу у справах неповнолітніх Тарас Гурей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *