ОСТАННІ НОВИНИ

Шкіль запропонував вирішити українську кризу сінгапурськими методами

|

Народний депутат від БЮТ Андрій Шкіль вважає, що поступка Президента України в протистоянні з прем’єр-міністром може полягати в тому, щоб Партія регіонів пройшла до парламенту наступного скликання. Про це він заявив в інтерв’ю «Известиям в Украине», передає proUA.

«Віктор Ющенко в цьому випадку може піти на одну глобальну поступку, яка полягає в тому, що Партія регіонів буде в наступному парламенті», – сказав депутат. При цьому він навів приклад Сінгапуру, де свого часу компартія набрала 75 відсотків голосів виборців за рахунок фінансування комуністичним Китаєм.

«Але коли президент Сінгапуру прийшов на свою посаду і зрозумів помилковість комуністичної ідеології, він розпустив парламент. Компартія проігнорувала дострокові вибори і не брала в них участі. Не потрапивши до парламенту, через півтора року ця політична сила припинила своє існування. Парламент почав добре працювати без комуністів. Ось приклад, якому може слідувати Президент…», – відзначив Шкіль.

Крім того, на запитання, чи допускає він, що і Партія регіонів може не потрапити до парламенту, Шкіль відповів: «Якщо дотримуватися букви закону, то так. Якщо вони не подали документи, тоді вони не мають права брати участі у виборах і, відповідно, не потраплять до парламенту».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *