ОСТАННІ НОВИНИ

Сеник сподівається, що у стосунках ЛОР і нового прокурора не буде фальші

|

Зміна керівника прокуратури Львівщини не повинна погіршити ситуацію в регіоні, хоча будь-які зміни в керівництві структури не на користь справи, переконаний голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник. «Людина має вникнути в проблеми регіону, а на це треба час», – пояснив він, коментуючи призначення нового обласного прокурора Миколи Голомші.

«Коли протягом короткого періоду часу змінюються керівники СБУ, МВСУ та прокуратури, то це не на користь справи», – зазначив голова облради.

Мирослав Сеник високо оцінив роботу попереднього прокурора Анатолія Пришка, який, за його словами, був політично не заангажований та в політично активному регіоні дотримувався балансу та букви закону. «У стосунках обласної ради та прокуратури не було проблем, бо не було фальші. Сподіваюся, новий прокурор ці тенденції збереже», – сказав голова ЛОР, додавши, що Микола Голомша вже знає наш регіон, оскільки був свого часу заступником обласного прокурора.

Сам Анатолій Пришко, за словами Мирослава Сеника, отримав підвищення та пішов працювати в апарат Генеральної прокуратури. «Нам шкода, що фахова людина покинула область, але це було вмотивовано: фахового керівника забрали на вищий щабель роботи», – зазначив голова ради.

Новопризначений прокурор, за словами пана Сеника, вже давно хотів повернутися на Львівщину, бо це його «мала батьківщина». «Сподіваюся, що тут він працюватиме з подвійною енергією, бо це його рідна область», – припустив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *