ОСТАННІ НОВИНИ

«ОПОРА» проти Сала

|

Відкритого листа із протестом проти повернення екс-начальника управління МВСУ у Львівській області Олега Сала на службу в правоохоронні органи підписали сьогодні під час відкритої прес-конференції п’ятеро активістів ГМ «ОПОРА», які зазнали політичних переслідувань з боку правоохоронних органів восени 2004 року. Надсилати листа «опорівці» планують міністру внутрішніх справ України Василю Цушко.

Відкритий лист «ОПОРИ» став реакцією на нещодавнє інтерв’ю газеті «Ратуша», у якому Олег Сало заявив про свою готовність повернутися на службу в правоохоронні органи. 19 березня 2007 року Печерський районний суд Києва прийняв рішення про закриття кримінальної справи проти громадянина Сала «у зв’язку з відсутністю у його діях складу злочину». А 4 квітня у Львові за участю високооплачуваних юристів було організовано юридичний колоквіум, учасники якого стверджували, що відкриття кримінальної справи проти Сала є виявом «політичного переслідування».

Відтак «опорівці» переконані, що «людині, яка живе і діє за поняттям кучмізму, немає місця в демократичній державі, і Олег Сало не має морального права повернутися на посаду чільника УМВСУ у Львівській області».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *