ОСТАННІ НОВИНИ

Заміна прокурора області пов’язана з достроковими виборами – Ваврин

|

Депутат Львівської обласної ради від БЮТ Михайло Ваврин вважає, що призначення нового прокурора Львівщини пов’язане з достроковими виборами і є нічим іншим, як зміцненням позицій уряду в регіоні.

«Я ще не бачив наказу, але з достовірних джерел мені відомо, що на Львівщині відбулася заміна прокурора області – посаду обійняв Микола Голомша», – говорить він.

«Я його дуже добре знаю, оскільки свого часу я працював у правоохоронних органах, а пан Голомша – у прокуратурі Львівщини. Він – фахівець, ще донедавна обіймав посаду заступника Генерального прокурора України. На мою думку, таким чином уряд намагається зміцнити позиції на Львівщині напередодні дострокових виборів. Я вважаю, що призначення Голомші у стратегічну – Львівську область – безпосередньо пов’язано з достроковими виборами. Часті зміни прокурорів до доброго (скажімо, до покращення ситуації з правопорядком) не приводить. Причина всього – вибори. Це замовлення тих політичних сил, які б хотіли контролювати ситуацію у Львівському регіоні під час підготовки і проведення дострокових виборів», – наголосив Михайло Ваврин у коментарі офіційному сайту БЮТ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *