ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра засідатиме виконком міської ради

|

24 квітня о 15. 00 відбудеться засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, у порядку денному якого – 32 питання, передає прес-служба міської ради.

Зокрема, про виконання протокольних доручень звітуватимуть перший заступник міського голови Микола Одуха, начальник юридичного управління Гелена Пайонкевич, керуюча справами виконкому Марта Литвинюк і директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Марія Желіско

Натомість в. о. начальника управління житлового господарства Іван Квик доповість про призначення балансоутримувачів дитячих та спортивних ігрових майданчиків, про надання квартир гр. Сех М. та членам ЖБК-241, ЖБК-„Карат”.

Про передачу відомчих житлових будинків на вул. Г. Хоткевича, 10 і на вул. Соняшниковій, 28 у власність територіальної громади Львова доповість голова Сихівської районної адміністрації Іван Лозинський, про належне утримання об’єктів благоустрою (пам’ятників, декоративних скульптур і композицій) – начальник управління інженерного господарства Іван Онисковець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *