ОСТАННІ НОВИНИ

Peoplenet у травні прийде до Львова

|

Оператор 3G-зв`язку компанія «Телесистеми України», що надає свої послуги під ТМ Peoplenet, з 20 квітня починає реєстрацію заявок на тариф «Ти перший!» у Львові. Про це повідомила прес-служба компанії.

«Купивши телефон або модем за повну вартості, клієнт безкоштовно може користуватися пакетом послуг, у який входить 300 хвилин голосового зв`язку на всі напрямки, 300 SMS, 3 гігабайт інтернет. Після використання пакетної пропозиції клієнт зможе підключитися на кожній з тарифів Peoplenet», – сказано в повідомленні.

Комерційний старт мережі Peoplenet у Львові відбудеться в травні 2007 року.

Нагадаємо, «Телесистеми України надають послуги високошвидкісного доступу в Інтернет (до 2,4 Мбит/с), голосового зв`язку, мультимедіа в Києві, Дніпропетровську, Харкові, і Одесі в стандарті 3G у діапазоні 800 Мгц, мережний код 092.

У розвиток Peoplenet буде інвестовано 180 млн.дол. до кінця 2007 року, що дозволить операторові надавати послуги у всіх обласних центрах України. До кінця 2009 року PEOPLEnet надасть послуги третього покоління для 79% населення України.

За словами голови наглядової ради «Телесистем України» Вадима Шульмана, за станом на липень 2006 р. 50% плюс 1 акціяналежать 3 юридичним особам, близько 2% – «Укртелекому», і решта 47% мінус 1 акція – ще двом компаніям. Безпосередньо Вадиму Шульману належить 25% плюс 1 акція компанії, передає proUA.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *