ОСТАННІ НОВИНИ

В’язівський не розуміє закидів Мороза про зарплату депутатів

|

“У випадку дострокового припинення повноважень Верховної Ради України, народні депутати як індивідуальні суб’єкти зберігають свої повноваження до відкриття першого засідання ВР нового скликання. Тому я не розумію закидів спікера Мороза опозиції, що більшість депутатів від “Нашої України” і БЮТ отримали зарплату за квітень”, – зазначив у розмові з сайтом RAZOM член Політради “Нашої України” Володимир В’язівський.

Він нагадав, що ніби-то засідання парламенту, які продовжують проводити “анткризовики”, нелегітимні. “Інакше, як клубом по інтересах для коаліціянтів, ці збори назвати не можна. Хто хоче, той приходить. До того ж варто підрахувати, скільки коштує проведення і трансляція засідань нелегітимної Верховної Ради. Це – кошти платників податків, які йдуть абсолютно на непотрібні антизаконні речі”, – наголосив В’язівський.

Народний депутат порадив Морозу “потурбуватися, до якого списку записатися спікерові, щоб потрапити до парламенту наступного скликання. На фоні цього смішні докори Мороза виглядають примітивно”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *