ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні львів’яни грали в політичний боулінг

|

Узяти участь у політичному боулінгу могли всі охочі, які сьогодні о 13.00 опинилися на площі перед пам’ятником Іванові Франку. Саме там активісти громадської мережі «Опора» влаштували акцію під назвою «Політичний боулінг».

Під час дійства опорівці разом з перехожими розіграли партію політичного боулінгу, в якій львів’яни мали змогу збити кеглі політичних амбіцій м’ячем. «Кеглями» були пластмасові пляшки з водою з написами п’яти політичних партій, представлених у парламенті.

«Наша мета – показати людям можливість впливати на політиків. Це простий, наочний спосіб, де люди м’ячем можуть збивати пляшки, на яких зображено назви політичних партій. Те, що відбувається нагорі, доводить, що політичні сили грають у свої ігри, абсолютно ігнорують простих людей, не звертаються до їхніх проблем», – розповів організатор акції, активіст «Опори» Тарас Гаталяк.

За його словами, «Політичний боулінг» – черговий захід кампанії «Почни все з чистого аркуша». Такі самі акції відбуваються сьогодні в 16 містах України.

До речі, на початку акції львів’яни досить мляво відреагували на бадьору пропозицію опорівців – пограти у політичні кеглі, однак уже за декілька хвилин охочі таки з’явилися. Жбурнути м’ячем в імпровізований кегль мали бажання і студенти, і старенькі бабусі. Найчастіше ж рівновагу втрачали кеглі з надписом «Соціалістична партія», «Партія Регіонів» та «Комуністична партія».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *