ОСТАННІ НОВИНИ

Податківці Львова попередили 46 фактів незаконного відшкодування ПДВ

|

46 фактів незаконного відшкодування ПДВ і з бюджету на суму понад 13 м і льйон і в 2 00 тисяч гривень попередили працівники податкової міліції Львова від початку 2007 року. Про це повідомив в ідділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПІ у Львові .

Зокрема, у березні 2007 року в результаті проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено, що службові особи ПП “Д” у 2003 року на підставі авансових платежів заявили до відшкодування з бюджету на розрахунковий рахунок суми ПДВ у розмірі близько 500 тисяч гривень, які було відшкодовано підприємству. Однак п ід час реалізації нафтопродуктів суми ПДВ не бул о включен о до складу податкових зобов’язань і з цього податку та не бул о сплачен о до бюджету. Так службовими особами ПП було незаконно відшкодовано з бюджету податок на додану вартість сум ою близько 300 тис яч гривень .

За матеріалами львівського відділу податкової міліції щодо посадових осіб ПП “Д” відкрито кримінальну справу за фактом привласнення державного майна у великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *