ОСТАННІ НОВИНИ

“Львівобленерго” відзначило кращих “cвітлячків”

|

ВАТ “Львівобленерго” визначило переможців конкурсу дитячого малюнка “Світлячок 2”, який відбувся цими вихідними у Львівському Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини.

Переможцями, які отримали премії і почесні дипломи, стали дев’ятеро дітлахів, учнів львівських шкіл. Окрім того, 18 кращих робіт відзначила конкурсна комісія. Автори цих малюнків отримали в подарунок фарби та альбоми для малювання. Ще чотири роботи відзначила львівська художниця Вікторія Проців.

Конкурс дитячого малюнка “Світлячок 2” тривав від 1 листопада до 20 січня. Участь у конкурсі брали учні шкіл, ліцеїв, гімназій та інших освітніх закладів Львова й області трьох вікових категорій: 6-8 років, 9-12 та 13-14 років. На адресу ВАТ “Львівобленерго” надійшло майже 200 малюнків.

Творчі роботи виконували в техніці живопису на теми: “Електрична енергія у нашому повсякденному житті”, “Правила електробезпеки”, “Електрична енергія майбутнього”.

Виставку дитячих малюнків “Світлячок 2” експонуватимуть у Львівському Центрі дитячої та юнацької творчості Галичини до 10 травня, усі охочі мають можливість відвідати цю виставку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *