ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівводоканал» продовжує відключати воду боржникам

|

Відділ водозбуту ЛМКП „Львівводоканал” продовжує кампанію з припинення водопостачання боржникам, які мають великі борги за послуги водопостачання та водовідведення, аби запобігти збоям у роботі підприємства. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Наступного тижня під загрозою відімкнення від мережі водопостачання опиняться чотири житлово–будівельні кооперативи, які вчасно не розраховуються за спожиті послуги, зокрема це ЖБК – 189, вул. Панча, 20 – заборгованість 5 тис яч 411 гр ивень ; ЖБК – 220, вул. Грінченка, 13 – заборгованість 4 тис ячі 471 г ривня; ЖБК – 63, вул. Любінська, 102 – заборгованість 3 тис ячі 418 гр ивень; ЖБК Лисинецький Тракт – 180, вул. Тракт Глинянський, 183, – заборгованість 10 тис яч 285 гр ивень.

Для уникнення незручностей, пов’язаних із відімкненням від мережі водопостачання, мешканцям вказаних ЖБК необхідно погасити заборгованість до 25 квітня 2007 року. Встановлення будинкового приладу обліку також допоможе врегулювати суперечливі питання щодо нарахування за послуги водопостачання і водовідведення.

Щ о ж стосується будинків 63, 65 на вул. Княгині Ольги, то, за словами директора з обліку та реалізації послуг ЛМКП ”Львівводоканал” Олега Капко, їх водопостачання поновлять лише на вихідні 21, 22 квітня.

Нагадаємо, що 17 квітня 2007 року ЛМКП ”Львівводоканал” припинив водопостачання для мешканців будинків 63, 65 на вул. Княгині Ольги за 78 тисяч гривень заборгованості та відмову керівництва ЖБК від встановлення приладів обліку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *