ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати визнали роботу виконкому задовільною

|

Діяльність виконавчих органів Львівської міської ради у 2006 році депутати визнали задовільною. За таку оцінку проголосували 70 із 85 депутатів. Звіт про роботу виконавчих органів представляв міський голова Андрій Садовий. Основні зауваження, які висловили депутати – відсутня планомірна стратегія розвитку міста.

Зокрема, депутат Сергій Смірнов сказав, що він не розуміє, як місто розвиватиметься в майбутньому. «Є речі, які вселяють тривогу. Наприклад, у місті забагато мораторіїв. Крім того, є сумнів у легітимності призначення заступників і керівників департаментів. Не зрозуміло, чому досі залишається вакантним одне місце у виконкомі», – зазначив він.

А депутат міськради Анатолій Забарило взагалі порадив викинути зі звіту такі слова, як «зроблено» і «зроблено багато». Він попросив внести більше конкретики і розказати депутатам, що робитимуть у місті в майбутньому.

Також позиції своїх колег підтримав і депутат ЛМР Зеновій Сірик. Він зазначив, що, попри очевидні позитиви, треба говорити і про негативи. Депутат запропонував міському голові розробити якщо не концепцію, то програму дій на три роки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *