ОСТАННІ НОВИНИ

"Евросеть" таки порушила закон і буде притягнена до відповідальності

|

Відповідь від Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики щодо правомірності розміщення логотипу мережі продажу мобільних телефонів “Евросеть” надійшла вчора на ім`я голови ВО “Свобода” Олега Тягнибока. У відповіді йдеться, що використання ТОВ “Евросеть” у своїй рекламі зображення державного прапору Російської Федерації є порушенням закону, тому воно буде притягнене до відповідальності у вигляді штрафних санкцій. Про це повідомляє прес-служба ВО «Свобода».

Держспоживстандарт України встановив низку порушень вимог частини першої статті 8 Закону України “Про рекламу” стосовно заборони використання або імітування зображення державних символів.

Нагадаємо, Всеукраїнське об`єднання “Свобода” трактує рекламну кампанію російської фірми “Евросеть” як системний прояв окупації інформаційного простору нашої держави з боку Російської Федерації. Компонентом логотипу та рекламної продукції фірми “Евросеть” є державний прапор Російської Федерації, що є порушенням статті 8 Закону України “Про рекламу”, а також статті 6 чинної в Україні Паризької конвенції про охорону промислової власності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *