ОСТАННІ НОВИНИ

Данський посол побував у львівських податківців

|

18 квітня в приміщенні ДПА у Львівській області відбулася зустріч посла Данії в Україні Уффе Балслева з керівництвом обласної податкової, передає відділ громадських зв’язків ДПА у Львівській області. Головною темою зустрічі було обговорення питань, з якими стикаються данські інвестори в нашому регіоні.

Як зазначив Уффе Балслев, на Львівщині розташовано 40% усіх данських інвестиційних компаній в Україні, саме тому така увага до нашого регіону. «Хочу передати свої враження від зустрічі з керівниками данських підприємств у Львівській області – в цілому вони задоволені умовами роботи, в тому числі питання повернення ПДВ. Проте відчувається посилення контролю з боку різних державних органів. І хоча представники компаній налаштовані позитивно, але є хвилювання щодо зростання податків. Я сподіваюся, що в наших спільних інтересах є збільшення інвестицій та компаній в регіоні», – зазначив посол. Також у данського посла були зауваження до податкового законодавства України, зокрема, щодо відшкодування ПДВ іноземним компаніям лише після 12 місяців роботи на території України.

Зі свого боку, в. о. голови ДПА у Львівській області Микола Князевич зауважив, що відшкодування ПДВ іноземним компаніям до 12 місяців – це проблема, вирішення якої лежить в площині парламенту держави.

Також в. о. голови ДПА у Львівській області розповів про перспективу прийняття Податкового кодексу України та систематизацію податкового законодавства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *