ОСТАННІ НОВИНИ

В УКУ з’явиться факультет суспільних наук та юридичний факультет

|

В Українському Католицькому Університеті з’являться нові факультети: факультет суспільних наук та юридичний факультет. Щоправда, до їх появи варто чекати в середньому років п’ять. Принаймні, саме так стверджує ректор УКУ Борис Гудзяк.

Про це він розповів під час вчорашньої веб-конференції, яка відбувалася на офіційній веб-сторінці Української Греко-Католицької Церкви.

«Через 5 років мав би бути відкритий третій стаціонарний факультет після філософсько-богословського та гуманітарного. А саме факультет суспільних наук, в якому передбачається політологія, соціологія, психологія і соціальна праця. Я думаю, що до кінця мого 5-річного терміну відкриється або, принаймні, підготується юридичний факультет. Він поєднуватиме спеціальності міжнародного права з церковним правом», – розповів ректор.

За його словами, протягом наступних 10-ти років в університеті може з’явитися також економічний факультет та факультет теоретичного вивчання музики і мистецтва. «Мабуть, повстане також філологічний факультет. Філософський відділиться від богословського та стане самостійним, розвиваючи те, що започатковано в нашому інституті управління неприбутковими організаціями», – додав Борис Гудзяк.

Планується, що в університеті розвиватимуться також спеціалізовані післядипломні програми з менеджменту і журналістики.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *