ОСТАННІ НОВИНИ

У ДАІ забрали техогляд

|

Кабінет Міністрів України затвердив право Міністерства транспорту та зв’язку України на проведення технічного огляду транспортних засобів. Про це в середу заявив Міністр транспорту та зв’язку України Микола Рудьковський, повідомили «proUA»у прес-службі Мінтрансу.

«Сьогодні на засіданні Кабінету Міністрів України було прийнято рішення щодо технічних оглядів транспортних засобів і визначено відповідальних. Міністерство транспорту та зв’язку України буде займатися проведенням технічного огляду транспортних засобів, а правоохоронна система буде контролювати викрадення автомобілів тощо», – сказав Рудьковський.

За словами Міністра, буде розроблено відповідну програму вимог, виставлені вимоги до приватних компаній, які будуть проводити технічний огляд: необхідний обсяг обладнання, тестових робіт, які будуть проводитися тощо. «Це буде здійснено для того, щоб ми покращили екологічну ситуацію в містах і підняли рівень контролю за викидами з транспортних засобів, а також підвищили технічний стан автомобілів», – наголосив Рудьковський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *