ОСТАННІ НОВИНИ

Їздити Львовом буде легше?

|

Аби розв’язати транспортне питання, у Львові планують спорудити два об’їзні транспортні кільця. Як розповів під час сьогоднішнього виїзного брифінгу начальник інженерного управління ЛМР Іван Онисковець, спорудження транспортних кілець передбачено програмою транспортного розвитку та шляхової мережі міста.

«За цією програмою передбачено два кільця. Це мале транспортне кільце в об’їзд центральної частини міста й велике транспортне кільце», – розповів Іван Онисковець. Такі кільця допоможуть вирішити транспортну проблему центральної частини міста. За його словами, вчора відбулася розширена нарада під керівництвом міського голови, на якій й обговорили ці питання.

«Насамперед наступного року в нас підуть великі роботи транспортної розв’язки», – додав Онисковець. Крім того, начальник інженерного управління ЛМР розповів, що планується також розв’язати транспортне питання у районі Стрийського базару. Це вулиця Шота Руставелі, площа Петрушевича, вул. Вітовського, Болгарська.

Розглядається питання розширення вулиці в районі Лялькового театру. «Минулого року частину робіт ми зробили, але треба вийти аж до проспекту Чорновола. Там необхідно знести частину будинку, відселити людей. Ці роботи дадуть можливість уже частково зрегулювати мале транспортне кільце. Тобто кільце об’їзду центральної частини міста», – розповів Онисковець. За його словами, відповідно під ці роботи, буде перелаштований рух маршрутних таксі.

До речі, цьогоріч розпочнуться ремонтні роботи доріг і на території житлових масивів. Це вулиця Тракт-Глинянсько, вул. Величковського, Гашека, Скорини. А після Дня міста розпочнеться ремонт на площі Соборній і Галицькій.

На ремонтні роботи транспортних шляхів міста цього року виділили 65 мільйонів гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *