ОСТАННІ НОВИНИ

Ющенко швидше відкличе указ, ніж опозиція здасть мандати - Партія регіонів

|

Якщо 150 народних депутатів від опозиції складуть свої повноваження, Центрвиборчком має повне право зареєструвати наступних за виборчими списками кандидатів від БЮТ і «Нашої України».

Таку думку в інтерв’ю журналістам висловив член фракції Партії регіонів Володимир Макєєнко, коментуючи заяви опозиції про готовність народних депутатів скласти з себе депутатські повноваження, передає «ЛІГАБізнесІнформ».

Макєєнко вважає, що ці плани є нереальними: якщо опозиція зробить такий крок, то представники парламентської коаліції звернуться до Конституційного Суду України з проханням дати висновок відносно такого рішення. «Це чергова істерика, психологічний хід», – упевнений народний депутат.

Крім того, він зазначив, що знає ментальність деяких народних депутатів – членів БЮТ, – «у них рука ніколи не підніметься таке підписати». «Швидше Ющенко відкличе Указ про розпуск парламенту, ніж вони підпишуть такі заяви», – підкреслив Макєєнко.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо від джерел у Верховній Раді, що члени парламентських фракцій Блоку Юлії Тимошенко і «Нашої України» готові скласти з себе депутатські повноваження з тим, щоб дати додаткові підстави Президентові для розпуску нинішнього складу українського парламенту. «Наша Україна» має у ВР 77 народних депутатів, БЮТ – 125 парламентаріїв, передає proUA.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *