ОСТАННІ НОВИНИ

Роботу навчальних закладів Львова вивчатимуть освітяни з Естонії

|

Роботу навчальних закладів Львова оглянуть естонські освітяни. Зокрема, вже сьогодні до нашого міста приїде 40 освітян з Естонії, які вивчатимуть роботу в галузі освіти міста. Передовсім це стосується загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів Львова.

Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, у місті іноземні гості перебуватимуть протягом 18-19 квітня.

Після обіду у Львівській міській раді відбудеться зустріч естонців з заступником міського голови з гуманітарних питань В. Косівим, директором департаменту гуманітарної політики О. Побурком та начальником управління освіти Львівської міської ради Н. Оксенчук. Після зустрічі гості оглянуть історичну частину міста.

Завтра ж делегати ознайомляться з управлінською діяльністю загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів Львова, а також гімназій: медичної, лінгвістичної та гімназій міжнародних відносин. Також гості з Естонії спільно з львівськими колегами сядуть за круглий стіл та обміняються думками стосовно пріоритетних напрямків діяльності навчальних закладів. Наприкінці зустрічі іноземним педагогам запропонують переглянути виставу «Амадей» у Львівському національному академічному українському драматичному театрі імені Марії Заньковецької.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *