ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині борються з браконьєрами

|

На Львівщині активно борються з браконьєрами з вилову риби. Як повідомляє офіційний сайт ЛОДА, протягом 1 квітня – 10 червня в області триватиме операція «Нерест 2007» із виявлення порушників природоохоронного законодавства.

Державна екологічна інспекція в Львівській області спільно з органами МВС України, інспекціями рибоохорони вже створили оперативні рейдові групи для боротьби з браконьєрством. За час операції проведено чотири рейди, під час яких вилучено заборонені засоби вилову та складено протоки на порушників природоохоронного законодавства.

Відповідно до вимог ст.ст. 20, 35 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», ст.ст. 57, 59, 60 Закону України «Про тваринний світ», керуючись п. п. 39, 44 «Тимчасового порядку ведення рибного господарства і здійснення рибальства», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 вересня 1996р. № 1192, із метою посилення державного контролю за станом охорони, використання і відтворення рибних та інших водних живих ресурсів у весняно-літній нерестовий період 2007 року з 1 квітня по 10 червня буде проходити операція «Нерест 2007».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *