ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратуру просять звернути увагу на ЦУМ

|

Депутат Львівської обласної ради від ВО «Свобода» Олексій Кайда звернувся із депутатським запитом до прокурора області Анатолія Пришка з проханням вивчити ситуацію на ВАТ універмаг «Львів», знаний більше як ЦУМ, що на вулиці Княгині Ольги. Депутат просить дослідити законність дій новопризначеного ліквідатора майна універмагу пана Качура, який, за словами пана Кайди, унеможливлює фінансово-господарську діяльність ЦУМу, що минулого року став банктрутом.

Для підтвердження своїх припущень Олексій Кайда навів приклад договору між ВАТ універмаг «Львів» та ТзОВ «Оптіма Трейд» щодо постачання понад 250 тонн кварцового піску на суму більш, як 5 млн. грн.. «Унаслідок перевірок податкової інспекції вдалось з’ясувати, що ніякого кварцового піску ніхто нікуди не постачав, хоч гроші було сплачено», – розповів Олексій Кайда.

«Ці епізоди чи то безграмотності, чи то некомпетентності, чи то зацікавленості унеможливлюють фінансово-господарську діяльність ВАТ універмаг «Львів», а також порушують інтереси його кредиторів», – зазначив пан Кайда.

За словами свободівця, незрозуміла ситуація навколо універмагу вже близько п ’ яти років і саме прокуратура має остаточно поставити всі крапки над «і». «Прокуратура має поставити крапку в цій справі, бо якісь частини там продають, перепродають. Там нічого не зрозуміло. Дивно й те, що ліквідатор, людина, яка має найбільше повноважень закриває очі на порушення законодавства. Це викликає здивування», – резюмував Олексій Кайда.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *