ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розпочалася конференція щодо ефективного поводження з побутовими відходами

|

Сьогодні у Львівській міській раді представники мерій Львова, Вроцлава та Дрездена розпочали конференцію на тему “Ефективне поводження з твердими побутовими відходами», передає прес-служба міської ради.

Це друга із шести науково-практичних конференцій на екологічну тематику, запланованих на 2007-2008 роки в межах реалізації проекту «Тристороння співпраця між містами Львів, Вроцлав і Дрезден для передачі знань ноу-хау в галузі екології”.

У конференції беруть участь близько 115 учасників. Окрім іноземних гостей, присутні голови міст Львівщини або їх заступники, науковці та студенти львівських вищих навчальних закладів, депутати Львівської міської та обласної рад, підприємці, які займаються вивозом і утилізацією відходів, працівники проектних інститутів, зокрема ВАТ «Гірхімпром», а також громадські організації.

Під час конференції обговорюватимуть сучасний стан та перспективи стратегії Львова в галузі поводження з твердими побутовими відходами. Учасники розглядатимуть європейські норми поводження з відходами Фахівці з-за кордону поділяться досвідом із львівськими колегами із забезпечення експлуатації сміттєзвалища в екологічно безпечному режимі.

В рамках конференції також заплановано екскурсію на міське сміттєзвалище та відвідання деяких підприємств для вивчення роботи з твердими побутовими відходами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *