ОСТАННІ НОВИНИ

Земельного аукціону завтра не буде

|

Земельний аукціон, призначений на завтра, 17 квітня, не відбудеться. Про це кореспондентові ЗІКу повідомив в.о. начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Михайло Бокало.

За словами пана Бокала, на цей земельний аукціон виносилося п’ять ділянок – до тих чотирьох, які міська рада не може продати уже більше як півроку, додали ще одну ділянку – на проспекті Чорновола. Раніше директор департаменту містобудування Андрій Павлів говорив про намір міськради трохи знизити заявлені ціни на деякі з ділянок. Однак наразі цього не зроблено – чиновники все ще сподіваються продати ділянки за тією ціною, яку раніше затвердили на сесії міські депутати.

За словами Михайла Бокала, цікавість до усіх ділянок потенційні покупці проявляють постійно. Однак наразі заявок не подають. В.о. начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин вважає, що покупці просто приглядаються, сподіваючись, що міська рада таки знизить ціни. Однак, на думку пана Бокала, вони готові купити земельні ділянки і за нинішніми цінами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *