ОСТАННІ НОВИНИ

У Жовківському районі ліквідували підпільну гуральню

|

Підпільну гуральню ліквідували працівники служби боротьби з економічними злочинами ГУ МВСУ у Львівській області. Як передає ЦГЗ обласного управління міліції, жителька одного з населених пунктів Жовківського району влаштувала в себе у помешканні підпільний цех, у якому розливала спирт.

Отримавши інформацію про ймовірне перенесення цеху, міліціонери форсували події і затримали фігуранта “на-гарячому”. При спробі збуту чергової партії спирту, правоохоронці виявили та вилучили: 4 300 літрів спирту на суму понад 80 тисяч гривень, пластикові 200-літрові бочки із залишками спирту, каністри, а також знаряддя для його переливання (електронасос, шланги, допоміжну тару та інше).

За даним фактом проти жінки порушено кримінальну справу за незаконне виготовлення, зберігання та збут підакцизних товарів.

Зараз проводяться слідчо-оперативні та розшукові заходи з встановлення інших осіб, причетних до скоєння злочину та встановленню усієї мережі постачання та його збуту на території Львівської області та за її межами. Проводиться дослідження вилученого спирту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *