ОСТАННІ НОВИНИ

До списку «Народної самооборони» потрапили дев’ятеро львів’ян

|

– 9 львів`ян потрапили до списку блоку «Народна самооборона» до Верховної Ради України. Про це в агентству Presstime повідомив секретар партії «Вперед, Україно!» Ігор Мамчур.

До списку, зокрема, потрапили: журналіст Орест Друль (35), екс-керівник ЦГЗ УМВСУ у Львівській області Валерій Козлов (58), голова ЛОО «Вперед, Україно!» Володимир Плотичко (87), заступник голови ЛОО «Вперед, Україно» Михайло Васюта (110), голова міської організації «Вперед Україно» Михайло Куртяк (128), керівник ЛОО ГО «Антикримінальний вибір», координатор «Народної самооборони у Львівській області» Юлія Лукіна (134), прес-секретар ЛОО ГО «Антикримінальний вибір» Роман Карпінський, голова Львівської обласної ради ХДС Антон Ружицький, радник Президента України Тарас Стецьків.

Сам Ігор Мамчур та ще один львів`янин, член політради «Вперед, Україно!», член правління Київської міської організації партії Михайло Басараб відмовилися від місця у списку.

Ігор Мачур пояснив це наявністю у списку людей, які компрометують весь блок.

«Деякі кандидати, які прикриваються прізвищем Луценка, неадекватні ні львівській ситуації, ні загальній концепції виборчого блоку. Адже блок йде на вибори під гаслом «Правда переможе!» . А ці люди не є правдиві. Про це я говорив на партійному з`їзді і на цьому з`їзді і закликав цих людей вийти зі списку. По-друге, я починав свою політичну діяльність у 1988 році власне у протистоянні з людьми, які захищали радянський устрій, які гірше за комуністів. У нас, у списку, такі люди є. Я закликав їх вийти», – зазначив він.

«Їх прізвища звучали на з`їзді. Це Лукіна і Козлов. Козлов – вихованець вищої партійної школи ЦК КПРС», – підкреслив він.

Як повідомлялось, вчора на міжпартійному з`їзді партій «Вперед, Україно!» та Християнсько-демократичного союзу, було створено передвиборчий блок політичних партій «Народна самооборона Юрія Луценка», до якого увійшли партія «Вперед, Україно!», ХДС і представники Громадянського руху «Народна самооборона».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *