ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові утворили раду для управління історичним містом

|

Для якісного формування та виконання Комплексної програми збереження історичної забудови м. Львова та управління історичним містом у міській раді утворено спеціальну раду, передає прес-служба міської ради.

Очолює Раду з питань управління історичним містом міський голова Андрій Садовий, заступник – Микола Одуха, перший заступник міського голови, секретар – в. о. начальника управління охорони історичного середовища Лілія Онищенко–Швець та Олександр Криськів голова Всеукраїнського проводу “Центру вивчення та збереження пам`яті українського народу”.

За згодою до ради увійшли Т. Бушнел, консультант з міжнародних грантів, магістр з управління культурною спадщиною, Б. Черкес, директор інституту архітектури НУ “Львівська політехніка”, представник Львова в Національній комісії України у справах ЮНЕСКО, М. Бевз, професор, завідувач кафедри “Реставрація та реконструкція архітектурних комплексів” інституту архітектури НУ “Львівська політехніка”, заступник голови Національного комітету «ІКОМОС» в Україні, А. Бокотей, ректор Львівської Національної академії мистецтв, Б. Візницький, директор Львівської галереї мистецтв, президент міжнародної ради ІСОМ в Україні та інші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *