ОСТАННІ НОВИНИ

У понеділок пройде інавґурація ректора УКУ

|

16 квітня в Українському католицькому університеті відбудеться інавґурація о. д-ра Бориса Ґудзяка, переобраного ректором на нову каденцію.

Інавґураційні урочистості розпочнуться Архієрейською Божественною Літургією о 12.00 в каплиці УКУ. На святкуванні о 16.00 голова Сенату УКУ, владика Гліб Лончина представить рішення Сенату про обрання ректора; вітальне слово виголосить Великий канцлер УКУ Блаженніший Любомир Кардинал Гузар. Опісля відбудеться інавґураційна лекція о. д-ра Бориса Ґудзяка, на якій він репрезентуватиме підсумки діяльності ректора УКУ протягом першої каденції та плани розвитку університету на наступну каденцію.

“Церемонія інавґурації дає нам чудову нагоду ознайомити нашу спільноту з програмою, яку отець Борис представив тим структурам університету, що його обирали, зокрема, Сенатові, – каже перший проректор УКУ Мирослав Маринович. – Головним моментом дійства є інавґураційна лекція о. Бориса Ґудзяка, у якій він викладе своє бачення перспектив УКУ на наступні п’ять років. Так, ректор хотів би почати розмову про майбутній розвиток Українського католицького університету зі спільнотою УКУ та гостями, які представляють різні інституції Львівщини й інших регіонів, щоби в подальшому отримати відгук на свою візію”.



13 січня 2007 року на своєму засіданні Сенат УКУ в розширеному складі обрав о. д-ра Бориса Ґудзяка ректором цього навчального закладу на нову 5-річну каденцію. Того ж дня Великий канцлер УКУ Блаженніший Любомир Кардинал Гузар, що представляє засновника університету – Фонд ім. св. Климентія – затвердив це обрання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *