ОСТАННІ НОВИНИ

Школярі Львова візьмуть участь у конкурсі «Книга в моєму житті…»

|

Львівській школярі матимуть нагоду взяти участь у конкурсі «Книга в моєму житті…», яки організовує Українська академія друкарства. Кафедра книгознавства та комерційної діяльності спільно з профільними депутатськими комісіями Львівської міської ради та міськими відділами культури та освіти.

Як повідомила прес-служба Львівської міської ради, проведення такого конкурсу пов’язане з проголошенням 2007 року «Роком української книги». Основна мета конкурсу – популяризація книги та читання серед дітей, вивчення попиту на дитячу книгу, а також оптимізація дитячого книговидання.

Конкурс передбачає написання невеликої творчої роботи та заповнення анкети, яку отримає кожен учасник. Переможців конкурсу визначатиме журі. Найкращі роботи буде відзначено грамотами та призами. Нагородження відбуватиметься 23 квітня, у Всесвітній день книги в приміщенні Української академії друкарства.

За словами голови постійної депутатської комісії медицини освіти, науки і соціального захисту ЛМР Володимира Оверка, проведення такого конкурсу сприятиме популяризації серед учнів читання української літератури та сучасної книги. Окрім того, Володимир Оверко повідомив, що сьогодні шкільні бібліотеки не достатньо укомплектовані творами класичної української літератури. «Проводити такі конкурси необхідно, адже нині в Україні, на жаль, популяризації української книги практично нема», – зазначив Володимир Оверко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *