ОСТАННІ НОВИНИ

Славко Вакарчук прочитав львівським дітлахам «Лиса Микиту»

|

Сьогодні відомий український співак, лідер гурту “Океан Ельзи”Славко Вакарчук прочитав львівським дітлахам, які зібралися в Палаці мистецтв, одну зі своїх улюблених книжок «Лис Микита». Крім «Лиса Микити», співак привіз зі собою ще дві книжки: «Пригоди Мюнхаузена» та «Абу-Касимові капці».

«Це ностальгійні спогади поро моє дитинство, мої дитячі роки. Я попросив батьків, і вони знайшли примірники моїх старих казок. Я взяв їх зі собою», – поділився з присутніми Славко.

На початку свого читання співак розповів дітлахам про авторів та про короткий сюжет кожної з трьох книжок. А потім, цитуючи ледве не на пам’ять окремі речення, прочитав дітям уривки з «Лиса Микити».

«Це прекрасна ілюстрація того, як гарною дитячою мовою можна розказати про доросле», – сказав Вакарчук. «Рекомендую прочитати цю книжку всім депутатам Верховної Ради», – додав співак.

До речі, послухати казку від Славка Вакарчука прийшов і його батько, ректор Львівського національного університету імені Івана Франка Іван Вакарчук.

Читання казки відбувається в рамках першої виставки-ярмарку дитячої книги «Форум видавців – дітям», яка протягом 12-14 квітня проходитиме у Львові. В акції «Книжка від зірки», окрім Славка Вакарчука, візьмуть участь Сашко Положинський, Тарас Чубай та Сашко Лірник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *