ОСТАННІ НОВИНИ

Костенко запропонував Президенту три блоки

|

Представники правих партій закликають пропрезидентські сили вийти на дострокові парламентські вибори єдиним блоком з єдиним списком. А лідер Української народної партії Юрій Костенко під час зустрічі з Президентом запропонував три блоки у тому разі, якщо не вдасться сформувати один. Про це повідомила прес-служба УНП.

Ю. Костенко пропонує такі пропрезидентські блоки: соціал-демократичний (БЮТ), право-ліберальний (НСНУ, НДП, “Народна самооборона”, НПУ) та правий (УНП, НРУ, “Собор”, “Свобода”, КУН та ін.). Така математика, на його переконання, дозволить охопити увесь “помаранчевий” електорат і не дасть пропасти жодному голосу.

“Юлія Тимошенко вважає, що похід одним блоком дасть пропрезидентським силам менший результат, ніж вихід окремо. Якщо йти за цією логікою, то слід сформувати три пропрезидентські блоки, які б охопили увесь спектр демократичного електорату – від прихильників соціал-демократичної ідеї – до націоналістів. Якщо обмежитися двома блоками, тоді неминуче буде втрачено значну частину правого електорату, як це було на минулих виборах. Я інформував про це Президента”, – зазначив Юрій Костенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *