ОСТАННІ НОВИНИ

Схему теплопостачання Львова опрацьовуватимуть фахівці з Данії

|

Після Великодніх свят до Львова приїдуть фахівці з Данії, які опрацюють схему теплопостачання нашого міста. Як розповів під час сьогоднішнього зібрання міських голів Львівщини міський голова Андрій Садовий, данських гостей до нашого міста він запросив під час робочого візиту офіційної делегації Президента, яка відбулася два тижні тому.

«Два тижні тому я був з офіційним візитом Президента у Данії і відвідав місто Орхус. Взагалі там газ не використовують для вироблення тепла. Використовується спалення сміття, відходи від нафти, які також спалюються. Якщо цього недостатньо, то електроенергія і все. Прекрасні установки. Тих фахівців я запросив до Львова, вони мають приїхати до нас після свят. Я хочу замовити їм великі опрацювання схеми теплопостачання міста», – розповів Андрій Садовий.

На думку міського голови Львова, на сьогодні, коли є тирса, вугілля, торф можна не використовувати газ як паливо. «З газу роблять продукцію, але не спалюють для тепла», – наголосив Садовий. За його словами, на сьогодні в Європі ціна однієї тисячі кубів газу 500 євро. «І це саме буде в нас. Тому ця газова голка, на яку садять людей, це біда», – підсумував мер Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *