ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія використовує міліцію не за призначенням?

|

Львівська міська рада використовує правоохоронців не за призначенням, – скаржились сьогодні на прийомі у керманича обласної міліції Михайла Цимбалюка львів ’ яни. «Міськрада заставляє міліціонерів ганяти бабусь з вулиці, які торгують насінням.А вони б тим часом боролися зі справжніми злочинцями, а не гаяли час», – зауважив під час зустрічі мешканець міста Фелікс Чижук.

Водночас сам Михайло Цимбалюк зазначив, що сьогодні під час зустрічі із міським головою Андрієм Садовим обговорить питання доцільності тратити час правоохоронців на справи не надто важливі. «У дільничного інспектора більше ста обов’язків, і він має встигати їх виконувати. Однак найважливішим в його роботі є володіння оперативною ситуацією в своєму районі», – наголосив Михайло Цимбалюк.

Львів’яни, що прийшли сьогодні до головного правоохоронця також жалілись на безкарні дії міліціонерів. Щоправда, були й такі, що дякували за співпрацю та допомогу.

Наступного тижня Михайло Цимбалюк планує провести зустріч з мешканцями у Дрогобицькому, а потім і в Сихівському райвідділах міліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *