ОСТАННІ НОВИНИ

265 тисяч гривень проплатило Управління соцзахисту ВАТ «Укртелеком»

|

265 тисяч гривень для компенсації пільг за послуги зв`язку ветеранам війни, військовослужбовцям та людям, що потерпіли від чорнобильської катастрофи, виплатило управління соціального захисту Львівської міської ради ВАТ «Укртелеком» від початку цього року. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Загалом, у зв`язку зі зміною бюджетної класифікації, в міському бюджеті на 2007 рік для забезпечення пільг цим верствам населення виділено кошти у сумі 4 мільйони258 тисяч гривень. Гроші буде використано для здійснення проплат ВАТ «Укртелекому» на відшкодування пільг за встановлення телефонів та абонентської плати ветеранам війни, чорнобильцям та військовослужбовцям Львова.

«Ті ветерани війни, військовослужбовці та потерпілі від чорнобильської катастрофи, які ще не користуються пільгами з послуг зв`язку або лише тепер отримали посвідчення, що засвідчують особу, можуть у будь-який час подавати заяви на отримання пільг ВАТ «Укртелекому». Управління соціального захисту здійснюватиме проплати у таких сумах, як цього вимагатиме надавач послуг відповідно до кількості зареєстрованих заяв», – повідомила заступник начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ольга Лесюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *