ОСТАННІ НОВИНИ

Семенюк та Горлач погрожували через «Львівприлад»

|

Регіональне відділення Фонду держмайна України у Львівській області тепер матиме охоронця і встановлену процедуру доступу до приміщення відділення. До таких заходів безпеки вирішила вдатись голова РВ ФДМУ Наталія Горлач після численних погроз, що приходили на її адресу та на адресу голови ФДМУ Валентини Семенюк.

За словами пані Горлач, погрози почали надходити від початком процесу продажу комплексу Державного підприємства «Львівприлад».

«Мені погрожували телефоном та приходили в обідню перерву, коли було найменше працівників, безпосередньо у кабінет. Говорили, що залишусь без посади, – розповіла вона. – Після певних дій, які ми вчинили, мене перестрівали на вулиці та передавали погрози голові ФДМУ».

За словами Наталії Горлач, люди погрожували створити Валентині Семенюк проблеми через Кабінет Міністрів. «Чинили доволі сильний тиск, якого досі не було», – додала голова РВ ФДМУ.

За її словами, люди, що приходили, давали конкретні пропозиції: «Комісія має вдати, що не помітила декілька документів, які впали під стіл».

Відтак, зробивши певні висновки, пані Горлач зазначила, що у відділенні введуть посаду чергового, який фіксуватиме: хто приходить чи виходить із приміщення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *